OM

Shenzhen Huaroong International Freight Forwarding Co., Ltd. Opprettet i 2007, VITA International. & Jiaking import & export Co. Ltd. er et omfattende internasjonalt forsyningsselskap med følelse av industrialisering og moderne service, som tilbyr kunder med one-stop/ tilpassede tjenester. Hovedtjenestene omfattet sjøfart, luftfart, FBA-fart, Break bulk-fart, containerhandel, Marineforsikring og så videre. Selskapet har lastebiler, lager og tollmekkere i store havner, som bedre kan garantere effektiviteten av hver logistikkforbindelse. Vi tilbyr nye og brukte containere, reefer containere Åpen toppcontainer og andre spesielle containere i store havner over Kina. Og også støtte renovering og andre tilpassede tjenester. I løpet av noen år etter utvikling har VITA dannet et utmerket serviceteam med god kontrakt fraktpris, stabile utenlandsagenter og profesjonelle service talenter. Tjenesten har dekket Guangdong Xiamen, Shanghai, Ningbo, Qingdao og så videre. Det internasjonale byrånettverket dekker verden over. Som Europa, Amerika, Oseania, Sørøst - Asia og Midtøstenområdet. VITA har kjempet i mer enn ti år og opplevd industriell konkurranse og utfordringer. Først følge utviklingsbegrepet stabilhet, integritet og kunde, og lage en solid win-win. Laget blir mer og mer fremragende. Vita er takknemlig mot kundene som har støttet oss, som laget blir mer og mer fremragende for. Vita, la hver forsendelse ankomme trygt.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Hvilke faktorer vil påvirke prisen på sjøfartsbyrået for kvalitetsfart

For enhver last over 200 kg kan det være billigst mulig sjøfartsbyrå. Det kan være komplisert å beregne prisen på et sjøfartsbyrå fordi det finnes mange variabler. og de fleste forandrer seg hele tiden på forskjellige tider av året. Referansefaktorene som påvirker prisen på sjøfartsbyrå av kvalitet, er som følger:

2022-10-04 se mer

Hva er hovedvirksomhetene i speditørforetak?

Shipping, lufttransport, jernbane, FBA-transport, LCL, bulk frakt, transport av ro-ro-skip i bulk, kombinert sjø-luftfart, omladning fra tredjestater, China-Hong Kong-transport, lagring, tolldeklarasjon, sjøforsikring osv.

2021-05-08 se mer

Huomaong internasjonale logistikk, luftfartstjenesten

Det er over 30 direkte fly til forskjellige deler av verden via Shenzhen og Hong Kong. å tilby kunderne fullstendige logistikk- og forsyningskjedløsninger av høy kvalitet...

2021-05-08 se mer

Shenzhen Huomaong Freight Forwarding Co., Ltd., det nye offisielle nettstedet er åpnet.

Datterselskapet Shenzhen Jiajing Import and Export Co., Ltd. er et firma med industrialisering og moderne servicebevissthet...

2021-05-08 se mer

Shipping Company: Høy etterspørsel er den skyldige for høy gods og forsinkelser! USA undertegner enighet om å styrke tilsynet med rederierer

Det rapporteres at den amerikanske føderale sjøkommisjon og justisdepartementets antitrustdepartement har undertegnet en avtale om å styrke økonomien. tilsyn med rederier.

2021-05-08 se mer

Hva er en internasjonal speditør?

Internasjonale speditører leverer global godstransport til foretak som sender frakt frakt fra Kina til Usa, Canada Frankrike Tyskland Italia og så videre.

2021-12-14 se mer

Hva er FCL sjøfrakttjenester

FCL sjøfraktprodusenter forteller deg at hele containeren leveres til sjøs, det vil si hele containeren. som kalles FCL. Det betyr at bare én avsender av hele containeren transporteres til bestemmelseshavnen, som er relativt enklere enn LCL.

2021-12-20 se mer

Hva omfatter DDU luftfragt

Levert avgift Ikke betalt (DDU) er importlandets leveringsvilkår før skatt. Når selger overleverer varene som ikke har gjennomgått formalitetene for tollklaring ved innførsel, og som ikke er losset fra transportmidlet til transportmidlet kjøperen på importstatens utpekte sted.

2022-01-10 se mer

se mer