TENTANG KAMI

Shenzhen Huijietong antarabangsa pengangkutan penghantaran co, Ltd. Ditubuhkan pada tahun 2007, VITA International.& Jiaking import & export co., Ltd. adalah syarikat rantaian bekalan antarabangsa yang komprehensif dengan rasa perindustrian dan perkhidmatan moden, yang menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan sehenti/disesuaikan. Perkhidmatan utamanya termasuk penghantaran laut, penghantaran udara, penghantaran FBA, penghantaran pukal rehat, perdagangan kontena, insurans marin dan sebagainya. Syarikat ini mempunyai trak kontena proprietari, gudang dan broker kastam di pelabuhan utama, yang dapat menjamin kecekapan setiap pautan logistik. Kami menawarkan bekas baru dan kedua, bekas reefer membuka bekas teratas dan bekas khas lain di pelabuhan utama di China. Dan juga menyokong pengubahsuaian dan perkhidmatan tersuai yang lain. Dalam tempoh bertahun-tahun pembangunan, VITA telah membentuk pasukan perkhidmatan yang sangat baik dengan kadar pengangkutan kontrak yang baik, ejen luar negara yang stabil dan bakat perkhidmatan profesional. Perkhidmatan ini telah meliputi Guangdong Xiamen, Shanghai, Ningbo, Qingdao dan sebagainya. Rangkaian agensi antarabangsa meliputi seluruh dunia. Seperti eropah, amerika, Oceania, Asia tenggara dan kawasan timur tengah. VITA telah berjuang selama lebih sepuluh tahun, mengalami persaingan industri dan cabaran. Mematuhi konsep pembangunan steadiness, integriti dan pelanggan terlebih dahulu, dan membina win-win pepejal. Pasukan ini menjadi semakin cemerlang. Vita berterima kasih kepada pelanggan yang telah menyokong kami, hanya untuk siapa pasukan menjadi lebih dan lebih cemerlang. VITA, biarkan setiap penghantaran anda tiba dengan selamat.

melihat lebih banyak

BERITA

Apakah faktor-faktor yang akan menjejaskan harga agensi perkapalan laut yang berkualiti

Bagi mana-mana kargo di atas 200kg, agensi perkapalan laut berkualiti mungkin menjadi pilihan termurah. Mengira harga agensi perkapalan laut yang berkualiti boleh menjadi rumit kerana terdapat banyak pembolehubah, dan kebanyakannya sentiasa berubah pada masa yang berlainan tahun ini. Faktor rujukan yang mempengaruhi harga agensi perkapalan laut berkualiti adalah seperti berikut:


Apakah perniagaan teras utama penghantaran barang Huijietong?

Penghantaran, pengangkutan udara, kereta api, pengangkutan FBA, LCL, kargo pukal, kargo pukal ro-ro kapal pengangkutan, laut-darat-udara digabungkan pengangkutan, transhipment negara ketiga, pengangkutan China-Hong Kong, pergudangan, pengisytiharan kastam, insurans marin, dan lain-lain...


Logistik antarabangsa Huijietong, kelebihan perkhidmatan pengangkutan udara

Terdapat lebih daripada 30 penerbangan terus ke pelbagai bahagian dunia melalui Shenzhen dan Hong Kong, menyediakan pelanggan dengan logistik berkualiti tinggi dan lengkap dan penyelesaian rantaian bekalan...


Shenzhen Huijietong Freight Forwarding co., Ltd., laman web rasmi baru dibuka

Ditubuhkan pada tahun 2007, anak syarikatnya Shenzhen Jiajing Import and Export co., Ltd. adalah sebuah syarikat dengan perindustrian dan kesedaran perkhidmatan moden...


Syarikat perkapalan: permintaan tinggi adalah punca bagi pengangkutan yang tinggi dan kelewatan! Perjanjian tanda a.s. untuk mengukuhkan pengawasan syarikat perkapalan

Dilaporkan bahawa suruhanjaya maritim persekutuan as dan jabatan Antitrust jabatan keadilan menandatangani perjanjian untuk mengukuhkan pengawasan ekonomi syarikat perkapalan.


Apakah syarikat pengangkutan antarabangsa?

Pengangkut barang antarabangsa menyediakan perkhidmatan pengangkutan pengangkutan global kepada perniagaan penghantaran barang dari china ke amerika syarikat, kanada perancis jerman itali dan sebagainya.


Apakah perkhidmatan pengangkutan laut FCL?

Pengeluar perkhidmatan pengangkutan laut FCL memberitahu anda bahawa seluruh bekas dihantar melalui laut, iaitu seluruh bekas, yang dipanggil FCL. Ini bermakna bahawa hanya satu consignor seluruh bekas diangkut ke pelabuhan destinasi, yang agak mudah daripada LCL.


Apakah pengangkutan udara DDU termasuk

Duti yang tidak dibayar (DDU) adalah keadaan penghantaran pra-cukai negara pengimport. Apabila penjual menyerahkan barang-barang yang tidak melalui formaliti pelepasan kastam mengimport dan belum dibongkar dari cara pengangkutan kepada pembeli di tempat yang ditetapkan negara pengimport.


melihat lebih banyak