за нас

Шенџен Хуч, Меѓународен товарни бродови, Линд. Основана во 2007 година, VITA International. & Jiaking увозен & експорт Co., Линд. е сеопфатен меѓународен ланец за снабдување со чувство на индустриализација и модерна услуга, кои им обезбедуваат на клиентите со еден- застанок/ прилагодени услуги. Нејзините главни услуги вклучуваат и морски бродови, воздушни бродови, ФБИ, бројни бродови, трговија со контејнери, Морски осигурување и така натаму. Компанијата има сопствени камиони, складиште и царински брокери во големи пристаништа. кој може подобро да ја гарантира ефикасноста на секоја логистичка врска. Ние нудиме нови контејнери со втор рака, контејнери, отвори врвови контејнери и други специјални контејнери во големи пристаништа над Кина. Исто така, поддржувањето на реновирањето и другите прилагодени услуги. Во неколку години од развој, ВИТА формираше одличен тим со услуги со добра товарна стапка на договорот, стабилна надворешна агентка и професионални таленти. Службата го покрива Гуангdong Кјамен, Шангај, Нингбо, Кингдао и така натаму. Меѓународната мрежа на агенција го покрива светот. Како Европа, Америка, Океанија, Југоисточна Азија и Блискиот Исток. ВИТА се бори повеќе од десет години, доживувајќи индустриски натпревар и предизвици. Придржувајќи го концептот на развој на стабилноста, интегритетот и муштеријата, и конструирајте ја цврста победа. Тимот станува повеќе и повеќе извонреден. Вита е благодарна на муштериите кои не поддржуваат, за кого тимот станува сѐ повеќе и повеќе. ВИТА, нека секој твој пратка да дојде безбедно.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Кои фактори ќе влијаат на цената на квалитетот за бродарска агенција.

За секој товар повеќе од 200 килограми, квалитетната морска бродска агенција може да биде најевтина опција. Пресметувањето на цената на квалитетна морска бродска агенција може да биде комплицирана бидејќи има многу променливи, и повеќето од нив постојано се менуваат во различни времиња од годината. Референциите кои влијаат врз цената на квалитетот на морската агенција се следни:


Кои се главните бизниси на пренесувањето на товарниот товар?

Пратка, воздушна транспорт, железничката, превоз на ФБИ, ЛСЛ, голем товар, превоз на товар Ро-ро брод, Комбиниран транспорт на морска земја, трета земја, пренос на Кина-Хонг Конг, складиште, царинска декларација, Морски осигурување, итн...


Хуанг Меѓународна логистичка, авионскиот авионски корпораци

Постојат повеќе од 30 директни летови до различни делови од светот преку Шенџен и Хонг Конг, овозможувајќи им на клиентите со висок квалитет и комплетни логистички и решенија за снабдување...


Шенџен Хуч, м., е отворена новата официјална веб-страница.

Формирана во 2007 година, нејзината поддржана Шенџен Џијинг Import and Export Co., Ltd. е претпријатие со индустриализација и современа свест...


Претпријатие за бродови: Високиот побарувач е виновен за товар и доцнење! Договорот на САД за зајакнување на надзор на претпријатијата за бродови

Се објави дека американската федерална маринска комисија и Министерството за анти доверба на Министерството за правда потпишаа договор за зајакнување на економскиот дел Набљудување на фирмата.


Што е меѓународен пренесувач?

Меѓународните пренесувачи на товар обезбедуваат глобални превозни сервиси за товар на бизнисите кои пренесуваат товар од кина до упата, Франција Германија Италија и така натаму.


Што е FCL морски товарни услуги

Производителите на морски товарни услуги на ФБЛ ви велат дека целиот контејнер е испратен со море, односно целиот контејнер, кој се вика FCL. Тоа значи дека само еден проверник на целиот контејнер се пренесува до дестинацијата, која е релативно полесно од LCL.


Што вклучува ДДУ воздушниот товар

Додадената должност не платена (ДДУ) е состојбата на пред данокот на увозната земја. Кога продавачот ќе ги предаде стоката кои не поминале низ увезната формалност за дозвола и не се испратени од средствата за транспорт до Купувачот на одреденото место на увезната земја.


Гледај Повеќе