RóLUNK

Shenzhen huijietong international freight forwarding co., ltd. 2007-ben alakult vita international. & jiaking import & export co., ltd. egy átfogó nemzetközi ellátási lánc cégek az értelme az iparosítás és a modern szolgáltatás, amelyek az ügyfelek egy-stop/testreszabott szolgáltatások. Fő szolgáltatásai közé tartozott a tengeri szállítás, légi szállítás, fba hajózás, szünet tömeges szállítás, konténer kereskedelem, tengeri biztosítás és így tovább. A vállalat nagy kikötőkben saját tulajdonú konténeres teherautókkal, raktárakkal és vámbrókerekkel rendelkezik, amelyek jobban garantálják az egyes logisztikai linkek hatékonyságát. Kínálunk új és használt konténerek, reefer konténerek nyitott top konténer és egyéb speciális konténerek a nagy kikötők kína. És támogatja a felújítást és egyéb testreszabott szolgáltatások. Évek alatt a fejlesztés, vita alakult egy kiváló szolgáltató csapat jó szerződéses fuvarozási ráta, stabil tengerentúli ügynök és a professzionális szolgáltatási tehetségek. A szolgáltatás kiterjedt guangdong xiamen, shanghai, ningbo, qingdao és így tovább. A nemzetközi ügynökségi hálózat a világ minden tájáról terjed ki. Például európa, amerika, óceánia, délkelet-ázsia és a közel-keleti terület. A vita több mint tíz éve küzdött, ipari versenyt és kihívásokat tapasztalt. Ragaszkodik a fejlesztési koncepció állandóság, integritás és az ügyfél első, és építsen egy szilárd win-win. A csapat egyre kiemelkedőbbé válik. A vita hálás azoknak az ügyfeleknek, akik támogattak minket, akik számára a csapat egyre kiemelkedőbb. Vita, hagyd, hogy minden szállítmánya biztonságosan érkezik.

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

Milyen tényezők befolyásolják a minőségi tengeri hajózási ügynökség árát

Minden 200kg feletti rakomány esetében a minőségi tengeri hajózási ügynökség lehet a legolcsóbb lehetőség. A minőségi tengeri hajózási ügynökség árának kiszámítása bonyolult lehet, mert sok változó van, és legtöbbjük az év különböző időszakaiban folyamatosan változik. A referenciatényezők, amelyek befolyásolják a minőségi tengeri hajózási ügynökség árát, a következők:

2022-10-04 mutass többet

Melyek a huijietong szállítmányozás fő fő vállalkozásai?

Fuvarozás, légi szállítás, vasúti, fba szállítás, lcl, ömlesztett rakomány, tömeges rakomány ro-ro hajószállítás, tengeri-szárazföldi-légi kombinált szállítás, harmadik országbeli átrakodás, kína-hongkong szállítás, raktározás, vámnyilatkozat, tengeri biztosítás, stb ..

2021-05-08 mutass többet

Huijietong nemzetközi logisztika, légi fuvarozás szolgáltatás előnye

Több mint 30 közvetlen járatok a világ különböző részeire sencsensen és hongkongon keresztül, az ügyfelek számára kiváló minőségű és teljes logisztikai és ellátási lánc megoldásokat...

2021-05-08 mutass többet

Shenzhen huijietong freight forwarding co., ltd., az új hivatalos honlap nyílt

2007-ben alakult, leányvállalata shenzhen jiajing import és export co., ltd. egy vállalat, az iparosítás és a modern szolgáltatás tudatosság...

2021-05-08 mutass többet

Hajózási társaság: nagy kereslet a bűnös a nagy teherszállítás és késedelmek! Amerikai aláírások megállapodás megerősítése felügyelete hajózási társaságok

Arról számoltak be, hogy az amerikai szövetségi tengerészeti bizottság és az igazságügyi minisztérium antitrón osztálya megállapodást írt alá a hajózási társaságok gazdasági felügyeletének erősítésére.

2021-05-08 mutass többet

Mi a nemzetközi szállítmányozó?

Nemzetközi szállítmányozók globális teherszállítás szolgáltatások vállalkozások szállítmányozási teherszállítás kínából az usa-ba, kanada franciaország németország olaszország és így tovább.

2021-12-14 mutass többet

Mi az fcl tengeri teherszállítás

Az fcl sea freight service gyártók azt mondják, hogy az egész konténert tengerre szállítják, azaz az egész konténert, amit fcl-nak neveznek. Ez azt jelenti, hogy az egész konténer egyetlen küldőjét szállítják a célkikötőbe, ami viszonylag könnyebb, mint az lcl.

2021-12-20 mutass többet

Mit tartalmaz a ddu air freight

A kézbesített vámfizetés nélkül (ddu) az importáló ország adózás előtti kézbesítési feltétele. Amikor az eladó átadja azokat az árukat, amelyek nem mentek át az importáló vámkezelési formalitásokon, és nem rakodtak ki a szállítási eszközből a vevőnek az importáló ország kijelölt helyén.

2022-01-10 mutass többet

mutass többet