TIETOJA

Shenzhen Hudaong International Freight Forwarding Co., Ltd. Vuonna 2007 perustettu VITA International. Unionin tuotannonalan yritykset Ltd. on kattava kansainvälinen toimitusketju yritykset, joilla on teollistumisen ja nykyaikaisen palvelun tunne, joka tarjoaa asiakkaille yhden luukun / räätälöityjä palveluja. Sen tärkeimmät palvelut olivat meriliikenne, lentoliikenne, FBA-liikenne, Break bulk-liikenne, konttikauppa, Merivakuutus ja niin edelleen. Yrityksellä on omat konttiautot, varastot ja tullin välittäjät suurissa satamissa, joka takaa paremmin kunkin logistiikan yhteyden tehokkuuden. Tarjoamme uusia ja käytettyjä kontteja, reefer-kontteja Avoin yläpuolella oleva kontti ja muita erityisiä kontteja suurissa satamissa Kiinalla. Ja tukee myös remonttia ja muita räätälöityjä palveluja. Vuosien kuluessa kehityksestä VITA on muodostanut erinomaisen palvelutiimin, jolla on hyvä rahtikurssi, vakaa ulkomaalainen agentti ja ammattitaito. Palvelu on kattanut Guangdong Xiamen, Shanghai, Ningbo, Qingdao ja niin edelleen. Kansainvälinen viraston verkosto kattaa ympäri maailmaa. Kuten Eurooppa, Amerikka, Oseania, Kaakkois-Aasia ja Lähi-idän alue. VITA on kamppaillut yli kymmenen vuoden ajan, kokenut teollista kilpailua ja haasteita. Noudattaa kehittämiskonsepti vakaus, eheys ja asiakas ensin, ja rakentaa vankka win-win. Joukkueesta on tulossa yhä suurempi. Vita on kiitollinen asiakkaille, jotka ovat tukeneet meitä, joille tiimi on tulossa yhä enemmän. Vita, antakaa jokaisen lähetyksenne saapua turvallisesti.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Mitkä tekijät vaikuttavat laadukkaan meriliikenteen laitoksen hintaan

Yli 200 kg:n rahtia varten laadukkaan meriliikenteen laitoksen voi olla halvin vaihtoehto. Laadukkaan merikuljetuslaitoksen hinnan laskeminen voi olla monimutkaista, koska on olemassa monia muuttujia, ja useimmat niistä muuttuvat jatkuvasti eri aikoina vuodesta. Laadukkaan meriliikenteen laitoksen hintaan vaikuttavat viitekertoimet ovat seuraavat:

2022-10-04 Katso lisää

Mitkä ovat Hudajongin huolinnan tärkeimmät yritykset?

Laiva, lentoliikenne, rautatie, FBA-kuljetus, LCL, irtolasti, irtolastin ro-ro-alusten kuljetus, Meri-maa-ilma yhdistetty kuljetus, kolmannen maan jälleenlaivaus, Kiina-Hong Kong kuljetus, varastointi, tulli-ilmoitus merenkulkuvakuutus jne.

2021-05-08 Katso lisää

Hudajong International Logistics, Air Freight Service Edu

On yli 30 suoraa lentoa eri puolilla maailmaa Shenzhenin ja Hong Kongin kautta, tarjoamalla asiakkaille laadukkaita ja täydellisiä logistiikka- ja toimitusketjuratkaisuja...

2021-05-08 Katso lisää

Shenzhen Hu Tadonong Freight Forwarding Co., Ltd., uusi virallinen verkkosivusto avattiin.

Vuonna 2007 perustettu tytäryhtiö Shenzhen Jiajing Import and Export Co., Ltd. on yritys, jonka teollistuminen ja nykyaikainen palvelun tietoisuus...

2021-05-08 Katso lisää

Laivayhtiö: Korkea kysyntä on syyllinen korkean rahtien ja viivästysten! Yhdysvallat allekirjoittaa sopimuksen vahvistaa varustamoiden valvontaa

Yhdysvaltojen liittovaltion merikomissio ja oikeusministeriön kilpailuvirasto allekirjoittivat sopimuksen talouden vahvistamisesta. varustamoiden valvonta.

2021-05-08 Katso lisää

Mikä on kansainvälinen huolitsija?

Kansainvälinen huolitsijat tarjoavat maailmanlaajuisia tavaraliikenteen palveluja yrityksille, jotka kuljettavat rahtia Kiinasta Usa, Canada Ranska Saksa Italia ja niin edelleen.

2021-12-14 Katso lisää

Mitä FCL meriliikennepalvelut

FCL:n meriliikennepalvelujen valmistajat kertovat, että koko kontti kuljetetaan meritse, eli koko kontti, jota kutsutaan FCL. Se tarkoittaa, että vain yksi koko kontin lähettäjä kuljetetaan määräsatamaan, mikä on suhteellisen helpompi kuin LCL.

2021-12-20 Katso lisää

Mitä DDU lentorahti sisältyy

Toimitettu tulli ilman maksua (DDU) on tuojamaan toimitusehto ennen veroja. Kun myyjä luovuttaa tavarat, jotka eivät ole käyneet läpi tuovan tulliselvityksen muodollisuuksia ja joita ei ole purettu kuljetusvälineestä ostaja tuojamaan nimetyssä paikassa.

2022-01-10 Katso lisää

Katso lisää