OM OS

Shenzhen Huaroong International Freight Forwarding Co. Ltd. Oprettet i 2007, VITA International. For så vidt angår importen og eksporten, Ltd. er en omfattende internationale forsyningskæde virksomheder med følelse af industrialisering og moderne service, som giver kunderne one-stop/ tilpassede tjenester. Dens vigtigste tjenester omfattede søfart, luftfart, FBA shipping, Break bulk shipping, containerhandel, Marinforsikring og så videre. Virksomheden har lastvogne, lagre og toldmæglere i store havne, som kan sikre effektiviteten af de enkelte logistikforbindelser. Vi tilbyder nye og brugte containere, reefer containere Åben top container og andre specielle containere i store havne over Kina. Og også understøtte renovering og andre tilpassede tjenester. Inden for nogle år efter udvikling har VITA dannet et fremragende service team med god kontrakt fragtpris, stabile oversøiske agenter og professionelle servicetalenter. Tjenesten har dækket Guangdong Xiamen, Shanghai, Ningbo, Qingdao og så videre. Det internationale agenturnetværk dækker over hele verden. Såsom Europa, Amerika, Oceanien, Sydøstasien og Mellemøsten. VITA har kæmpet i mere end 10 år og oplever industriel konkurrence og udfordringer. Holder sig til udviklingsbegrebet stabilitet, integritet og kunde først, og konstruere en solid win-win. Teamet bliver mere og mere fremragende. Vita er taknemmelig over for de kunder, der har støttet os, netop for hvem teamet bliver mere og mere fremragende. Vita, lad hver forsendelse ankomme sikkert.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Hvordan man vælger bedste speditør Kina til USA selskab

Hvad skal være opmærksom på, når du vælger den bedste speditør Kina til USA virksomhed? Faktisk, så længe vi ved mere og sammenligner detaljerne om forskellige virksomheder, vi kan vide, at professionel bedste speditør Kina til USA virksomheder ikke kun har en one-stop intim service, men også har et bedre omdømme i branchen.

2022-04-30 Se mere

Hvad er de vigtigste centrale virksomheder i spedition af Hudajong?

Forsendelse, lufttransport, jernbane, FBA-transport, LCL, bulk-last, ro-ro-skibstransport, Kombineret hav-lufttransport, omladning i tredjelande, China-Hong Kong transport, oplagring, toldangivelser søfartsforsikring osv.

2021-05-08 Se mere

Ny Vietnam-PNW Express service kommer midt i stigning i SE Asien importer


Forsendelse agent speditør leverandører Kina dele problemer i international logistik og transport

1. Mail farligt gods Shipping agent fragt leverandører Kina sagde, at international logistik og skibsfart ikke har tilladelse til at importere og eksportere vare s herunder brandfarlige og eksplosive genstande og forstyrre flyvesignaler. Hvis eksportvarerne indeholder farligt gods, skal sælgeren i overensstemmelse med luftfartsselskabets bestemmelser levere tilsvarende certifikater for farligt gods og sikkerhedscertifikater for beslægtede produkter.

2022-05-15 Se mere

Fordel af luftfartsselskaber

Der er mere end 30 direkte flyvninger til forskellige dele af verden via Shenzhen og Hong Kong, at give kunderne fuldstændige logistik- og forsyningskædelsløsninger af høj kvalitet...

2021-05-08 Se mere

Shenzhen Huomaong Freight Forwarding Co., Ltd., den nye officielle hjemmeside åbnet

Etableret i 2007, sin datterselskab Shenzhen Jiajing Import and Export Co., Ltd. er en virksomhed med industrialisering og moderne servicebevidsthed....

2021-05-08 Se mere

Hvorfor har du brug for bedste speditør Kina til USA leverandører

Uanset om det er en udenrigshandelsvirksomhed eller en individuel industriel og kommerciel husstand, det er generelt nødvendigt at vælge den bedste speditør Kina til USA leverandører at transportere forskellige varer. Derfor er udviklingstendensen for den bedste speditør Kina til USA's leverandører blevet stærkt fremmet — og udviklingstendensen i hele transportsektoren er blevet mere og mere indlysende.

2022-05-06 Se mere

Shipping selskab: Høj efterspørgsel er skylden for høj fragt og forsinkelser! USA underskriver aftale om at styrke tilsynet med rederierne

Det rapporteres, at den amerikanske føderale maritime Kommission og Antitrust-departementet i justitsministeriet har underskrevet en aftale om at styrke det økonomiske tilsyn med rederier.

2021-05-08 Se mere

Se mere