за нас

Шенжен huijietong international freight forwarding co., ltd. създадена през 2007 г., vita international. & jiaking import & export co., ltd. е цялостна международна верига за доставки компании с усещането за индустриализация и модерно обслужване, които предоставят на клиентите one-stop/персонализирани услуги. Основните му услуги включваха морско корабоплаване, въздушно корабоплаване, fba корабоплаване, почивка на насипно корабоплаване, търговия с контейнери, морска застраховка и т. н. Компанията разполага със собствени контейнерни камиони, складове и митнически брокери в големите пристанища, което може по-добре да гарантира ефективността на всяка логистична връзка. Ние предлагаме нови и употребявани контейнери, контейнери за контейнери с отворен връх и други специални контейнери в големи пристанища над китай. И също така подкрепят обновяването и други персонализирани услуги. В рамките на години на развитие vita е сформирала отличен сервизен екип с добра договорна тарифа за превоз на товари, стабилен отвъдморски агент и професионални таланти за обслужване. Услугата е обхванала гуандун xiamen, шанхай, нингбо, кингдао и т. н. Международната агенция мрежа обхваща целия свят. Като европа, америка, океания, югоизточна азия и района на близкия изток. Vita се бори повече от десет години, изпитвайки индустриална конкуренция и предизвикателства. Придържайки се към концепцията за развитие на стабилност, почтеност и клиент първо, и да се изгради солидна win-win. Екипът става все по-изключителен. Vita е благодарна на клиентите, които ни подкрепят, само за които екипът става все по-изключителен. Вита, нека всяка вашата пратка пристигне безопасно.

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Как да изберем най-добър спедитор китай до сащ компания

Какво трябва да се обърне внимание при избора на най-добър спедитор китай до сащ компания? В действителност, докато знаем повече и сравняваме подробностите на различни компании, можем да знаем, че професионалният най-добър спедитор китай до сащ компании не само имат едно гише интимно обслужване, но също така имат по-добра репутация в индустрията.


Най-добрият спедитор китай до сащ компания трябва да се подобри в много аспекти

Тъй като търсенето на международна търговия продължава да се увеличава, много от най-добрите спедитори китай до сащ компании също виждат бизнес възможности. Докато се развива пазара, как да се подобри своята конкурентоспособност е проблемът, с който се сблъсква най-добрият спедитор китай до сащ компания. Това не е лесен проблем и е трудно да се постигне в краткосрочен план. За да се подобри наистина конкурентоспособността на компанията на пазара, от много аспекти се изискват цялостни подобрения.


Кои са основните основни предприятия на huijietong спедитиране?

Доставка, въздушен транспорт, железопътен, fba транспорт, lcl, насипни товари, насипни товари ro-ro корабен транспорт, морски-сухоземен-въздушен комбиниран транспорт, претоварване от трета страна, китай-хонг конг транспорт, складиране, митническа декларация, морска застраховка, и т. н ..


Нов виетнам-pnw express услуга идва на фона на покачване на вноса на se азия


Доставка агент спедитор доставчици китай споделят проблеми в международната логистика и транспорт

1. mail опасни стоки корабоплаването агент спедитор доставчици китай заяви, че международната логистика и корабоплаването не са позволени да внасят и изнасят артикули, включително запалими и експлозивни предмети, и да пречи на полетни сигнали. Ако експортните стоки съдържат опасни стоки, продавачът в съответствие с правилата на авиокомпанията предоставя съответните сертификати за опасни стоки и сертификати за безопасност на свързани продукти.


Huijietong международна логистика, предимство на въздушния превоз

Има повече от 30 директни полети до различни части на света чрез шенжен и хонконг, предоставяйки на клиентите висококачествени и цялостни логистични и веригни решения...


Защо да работим с превозвача агент спедитор компании

Интернационализацията на търговията става все по-често срещана, така че представените продукти по света могат да бъдат обменени, увеличението на търговията с внос и износ е насърчавало създаването на превозвача агент спедитор компании, така че защо да работим с спедитор за корабоплаване?


Шенжен huijietong freight forwarding co., ltd., новият официален уебсайт отвори

Създадена през 2007 г., нейното дъщерно дружество шенжен jiajing внос и износ ко оод е компания с индустриализация и модерна информация за услугите...


Виж повече